Terapeut Nina Ringnes

Navn: Nina Ringnes
Praksissted: Oslo
Adresse:  Heyerdahlsvei 7 B, Slemdal, 0777 Oslo 
E-post:   ninar@online.no
Telefon: 909 63 971
Webside: www.ninaringnes.no

Beskrivelse:

Jeg arbeider som individualterapeut og parterapeut. Min terapeutvirksomhet er basert på lang livserfaring, grundig terapeutisk utdannelse,  allsidig yrkeserfaring og ikke minst kontinuerlig faglig oppdatering. I parterapien arbeider jeg stort sett alene, men også i tospann med kollega Jørn Liebezeit.  

Jeg er 65 år gammel, min samboer og jeg har tilsammen 6 barn og 4 barnebarn. 

Opprinnelige er jeg utdannet  siviløkonom  fra NHH med  MBA fra USA,  og i unge år arbeidet jeg som analytiker og forsker. For ca 20 år siden  skiftet jeg fullstendig  yrkesretning og  utdannet meg først til psykosynteseterapeut og deretter  til parterapeut innenfor en  retning som heter Creative Coupelwork. Dessuten har jeg 1-årig kurssekvens i Psycho-Sexual-Somatic Therapy og 1-årig kurssekvens  i gruppeterapi.  

Jeg gir terapi på norsk og på engelsk, kontoret mitt er på Slemdal i Oslo, jeg følger gjeldende GDPR forskrifter, er ansvarsforsikret via Gjensidige og er registrert som terapeut i Registeret for Alternative Behandlere i Brønnøysund. Via Norsk Forening for Psykosyntese er jeg tilknyttet Norsk Forbund for Psykoterapi.

Ta kontakt med meg hvis du ønsker en erfaren og godt voksen terapeut.  Jeg foretrekker å bli kontaktet  per mail til  ninar@online.no. Mitt telefonnummer er 90963971 og min webside er http://www.ninaringnes.no/.

Tilbake til terapeutoversikten