Terapeut Monika Lillevik

Navn: Monika Lillevik
Praksissted: Briskeby, Oslo.
E-post: info@bodymindoslo.no
Telefon: 98009925
Web: www.bodymindoslo.no

Beskrivelse:
Ønsker du å leve livet ditt fra en stabil plass i deg selv? Psykosynteseterapi kan bistå med å fremme din selvfølelse og stabilisere deg i en verden som er i bestandig forandring. Jeg tilbyr individualterapi med retning til å styrke det som fungerer bra, men også til å finne nye veier for det som er utfordrende og vanskelig. Med deg i fokus – Online eller på min klinikk på Briskeby i Oslo.

Kropp og sinn har et nære samarbeid i vår opplevelse av omgivelsene, jeg har stort fokus på å fremme dette samarbeid i min tilnærming til psykosyntese. Som en vei til en større bevissthet om, og utvikling av, egne mønstre, atferd og sanser. Med samtidig mulighet til helbredelse av sår og traumer fra fortiden, kan det også utvikles større sans for eget potensiale.

Jeg er dipl. Psykosyntesterapeut PsA fra Psykosyntes Akademin i Stockholm, og er utdannet helsepedagog. Jeg har tatt imot klienter i psykoterapi siden 2015 og har jobbet mange år i bransjen for forebyggende helse; trening, fysisk behandling og helhetlig livstilsveiledning. Jeg har også erfaring som miljøterapeut i psykisk helsevern.

Hjertelig velkommen!

Tilbake til terapeutoversikten