Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Grunnkurs psykosyntese
Monday 23 September 2019, 08:00am - 05:00pm
Hits : 116
by Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Contact saphira@willproject.no

PsykosyntesInstitutet i Gøteborg utvider sin undervisning til Norge, og første grunnkurs Fundamentals i psykosyntese går av stabelen 23.9-28.9.19 på Refsnes Gods på Jeløy. Saphira Bjørnå har blitt medeier ved instituttet, og skal undervise med Ann-Christine Kjellgren. De har akkurat holdt et grunnkurs i Gøteborg som ble svært vellykket. 

 

Grunnkurset Fundamentals er første skritt og en forutsetning for å kunne gå inn i utdanningen som psykosynteseterapeut. For mer info: Sjekk ut Psykosyntesinstitutet her eller ta kontakt med Saphira Bjørnå på telefon 92890162 eller email saphira@willproject.no 

 

Påmeldingsfristen har tidligere vært 12.9, men utvides til den til 17.9.19. De som er interessert kan gjerne ta kontakt med Saphira Bjørnå direkte (se vedlegg). 

 

PS. På produktbladet (vedlagt) står pris 1395,- pr natt, men de har fått ned prisen til 1190,- på et annet hotell i gangavstand – Hotel Jeløy Radio.

Location Jeløy
Du er her: Home NFPT Kalender Grunnkurs psykosyntese