Victoria Christensen - Psykosynteseterapeut

Psykosynteseterapeut
Navn: Victoria Christensen
Praksissted: Majorstuen Oslovictoriachristensen
Adresse : Jacob Aalls gate 18 A, 0368 Oslo
Telefon: 91181487
E-post:marivich@online.no
Web
sidewww.marivich.com

Beskrivelse: Jeg er en voksen dame med bred og variert livserfaring. Jeg benytter meg av disse erfaringene i mitt arbeid og med klienter. Jeg har også lang erfaring med individuelle, par og gruppeterapi, kurs, foredrag og undervisning innen psykoterapi. Jeg har i mange år praktisert yoga og meditasjon. 
Min utdannelse omfatter 4 års psykoterapistudium ved Norsk Institutt for Psykosyntese og 2 års parterapistudium i regi av The Center for Gender Psychology i London. I tillegg har jeg et års videreutdannele i kognitiv terapi med Torkil Berge på diakonhjemmet , et år i biodynamsik analyse og to  års studier i Drømmeanalyse.
Jeg er godkjent Reconnective Healer etter Eric Pearls metode. Dessuten er jeg Familiekonstellatør etter Bernt Heallinger teorier og Drømmeanalytiker  (2 års studier) i regi av Høvik kurssenter.
Siden 2004 ha jeg hatt klienter i individuell samtalterapi. Gruppeterapi har jeg hatt siden 2006. Jeg begynte å arbeide med par i 2009.
Jeg har lang erfaring fra privat og offentlig virksomhet, psykiatri, psykisk helse og kommunale tjenester. Jeg har også vært lærer i psykosyntese ved Norsk Institutt for Psykosyntese i flere år.  Jeg snakker flytende spansk, norsk og engelsk. 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg.

 Du er her: Home Finn terapeut Psykosynteseterapeuter Victoria Christensen - Psykosynteseterapeut