Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month
Seventh International Meeting at Casa Assagioli
From Thursday 14 September 2017 -  10:30am
To Sunday 17 September 2017 - 01:00pm
Hits : 350
by Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Contact info: Elizabeth Grønn mobil 907 95 501

FORTSATT LEDIGE PLASSER: Seventh International Meeting at Casa Assagioli (14 - 17 September 2017). 
Jeg vil minne deg om at alle er velkommen til å søke om å få delta på dette internasjonale møtet - selv studenter - og søknader tas imot fortløpende. (Vær rask - det er kun 24 plasser totalt!) Alt foregår på engelsk, og arkivene til Assagioli er fulle av tekster på flere språk, inkl. engelsk og fransk, så det er mulig å delta selv om du ikke kan noe italiensk! 
Dette er en helt fantastisk mulighet til å komme sammen med andre likesinnede fra hele verden og styrke dine bånd til og kunnskap om psykosyntesen og Roberto Assagioli. Vertskapet, den internasjonale Alle Fonti gruppen, skaper gode rammer for deltagerene i kjent psykosyntese-ånd med blant annet fellesmøter på morgenen, felles vegitar måltider og diverse psykosyntese øvelser underveis ila dagene. Du får sitte i flere timer hver dag og bla gjennom det som interesserer deg i Assagiolis arkiver (du får utilsendt oversikt over innholdet i arkivene i forkant av møtet) og i hans bibliotek, du får omvising i selvet huset og får møte menneskene som har jobbet med arkivene gjennom mange år (Alle Fonti gruppen) og kan til og med sette deg for å meditere på kontoret til Assagioli eller i hagen. På slutten av dagen setter man seg i mindre grupper for å dele dagens opplevelser og reflektere over diverse tema.

Dette er GIVENDE! - En opplevelse for livet! 

http://www.psicosintesi.it/attivitaistituto/eng/5028

Location Casa Assagioli Firenze
Du er her: Home NFPT Kalender Seventh International Meeting at Casa Assagioli